nog 1 week!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Emmeline
28 Juni 2008 | Nederland, Wilnis
Een raar idee, over exact 1 week zit ik in de trein naar Basel, om dan over te stappen op de trein naar luzern en uiteindelijk om uiteindelijk in Engelberg terecht te komen, voor mijn allereerste echte reis.
In Engelberg ga ik 5 weken werken op een boerderij die op 1300 m hoogte ligt.
Ik heb er echt heel veel zin in, en ik hoop dat ik een helel euke tijd zal hebben!
In Engelberg ga ik 5 weken werken op een boerderij die op 1300 m hoogte ligt.
07 Juli 2008 - 16:33
Marti:
hey em!
ik wens je heel veel plezier in zwitserland. Nu heb je je eerste werkdag er onderhand wel opzitten :P Hoe ging het vandaag??? En lukt het een beetje met je duits? ;)
Ik weet niet of je mijn smsje nog hebt gelezen of of je je mobiel überhaupt wel aan hebt staan, maarrr het pannekoeken bakken is gelukt ^^ Ik heb er een 10 voor gekregen :D Dankuwel voor de goede uitleg :P
Nou ja, nog veel plezier en ik ga dit ding in de gaten houden :P En ik vraag me echt af hoe je eruit ziet als je over 39 dagen terug komt :P Veel plezier hè! En werk niet te hard!!! :P
-xxx- Marti (die aan je denkt terwijl je hard aan het werk bent in de hoge bergen) -
21 Juli 2008 - 16:49
Britt:
heej Em(L)
Ik dachtt dat je je blog ging bijhouden;) haha:P ik zie het! wel 1 berichtjee..en dat van toen je nog thuis was haha;)
Nou hopelijk goed teken..hopelijk heb je het er super naa je zin, en kan je strakss de spannendste verhalen vertellen.
In iedergeval nog een SUPER fijnee werkvakantie
Nouu Groetjess britt!